HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

szeretem a leginkább, hogy mindenki jobban tudja...

Címkék: whatever irony as fuck

Szólj hozzá!

.

van ez a dolog

számolok.

a kortyokat, amikor iszom a kerítésléceket, amiken végighúzom az ujjam a lépéseket a partig a kenyérből vágott szeleteket a krumpli hámozott héját
a vödörbe lapátolt föld húsz lapátnyi legyen a behozott fahasáb tizenkettő virágból tizenöt
régebben számoltam a lökéseket is észre sem vettem néha amikor már ötvennél tartottam elszégyelltem magam nehéz volt leszokni róla másra terelni a figyelmem
és számolás közben valahogy megpróbálni abban bízni, hogy már nem tart sokáig

na például ez.

Szólj hozzá!

.

merthogy
kurvajól elvagyok én itt a kutyákkal, reggel kelünk, ha akarnak megyünk sétálni, ha nem nem, teszek-veszek, felásom a kertvégét, ültetek árvácskákat, főzőcskézek, mosogatok, és azért minden nap elmegyünk legalább egy órát sétálni.
köszönök a kutyás osztráknak, meg a többi beköszönőnek, az ötórai másik kutyás lánynak, a kövér vörösnek biciklin, meg a padlizsánhajú hatvanasnak, és ennyiben ki is merül általában a verbális humánkommunikációm (nemtudom, hogy ilyen szó létezik-e).

én már húszévesen nyugdíjas szerettem volna lenni.

Szólj hozzá!

.

ez most az a csönd...

Szólj hozzá!

.

na persze, kis naiv, te csak azt hitted, hogy ez majd így megy!

Szólj hozzá!

.

nem lehetne, kérlek, te akárki, aki odafent ülsz és röhögsz rajtam már lassan tizennyolc éve, hogy végre elmondod, miafasztakarsztulajdonképpen ahelyett, hogy a kibaszott évi rendszeres menetrendet táncoltatod el velem?
mert igen, tudom mi következik most majd, pár hét 'erős vagyok, persze hogy bírom', aztán a zuhanás, aztán az agónia, aztán a miértek, aztán a 'nembaj tökmindegy most már úgyis mindenmindegy', majd a 'na talán most nem olyan', és a 'basszameg, de', aztán a 'jó, túlvagyok rajta, remek' és végül a 'kurvaélet, MEGINT?!'

elegem van, fáradt vagyok. anyukám, haza akarok menni... :(

Szólj hozzá!

.

az vajon, hogy ezeket a történeteket egytől-egyig végigbőgtem, miközben tehetetlen düh és harag és gyűlölet fortyogott bennem, na az vajon jelent valamit?

az emberiség egésze megérett a pusztulásra. kivétel nélkül.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása