HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

Szólj hozzá!

.

de persze

az meg veletlenul se hangozzon el, hogy 'bocsanat orsika, elnezest orsika, neharagudj orsika' ugyanmar, mit vartam... :(

 

Szólj hozzá!

.

van, ami SOHA nem változik

peldaul a mellényulásaim

és a tulzott naivitásom

és a szeretetembol fakado elnézések

 

big fucking fuck.

 

Szólj hozzá!

.

jooooo, egy jobb elso defekt meg eppen hianyzott a mai naphoz! life is juicy, sucked cock tastes sweet!!

Szólj hozzá!

.

üres szavak

persze miert is lennék fontosabb vagy előrevalóbb bármi másnál

annyit is érek, csak minden más után, ha már nincs több opció

faszom :((

 

Szólj hozzá!

.

ja meg ez a telefon-sztori is... faszom.

Szólj hozzá!

.

nagyonnemakartam en errol irni de a kurvaeletbe nem hagy nyugodni, hogy meg csak nem is a teny zavar, hogy they are still in touch and meet regularly, hanem hogy mindez titokban, kb a hatam mogott, a tudomasom nelkul zajlik. ebbol en azt a kovetkeztetest vonom le, hogy ezek nem artatlan es erzelemmentes talalkak, kulonben miert ne tudhatnek roluk (es anno kertem is, hogy felolem jarjanak ossze nem zavar amig tudok rola ugyse kerdezek tobbet), es hogy emiatt nem ra nezek mashogy, hanem magamban keresem a hibat es az okot, rgo hogy nem erek annyit, es a jelentossegem meg annyit sem.

meg hogy mennyire ismerhetek valakit akit nem ismerek de tudom hogy az a fajta aki nem adja fel es aki ha az elso nem jott ossze akkor probalkozik a masodikkal es ha az sem akkor ott a harmadik, ami zajlik eppen. vegig van ez gondolva, ha nem is tudatosan, de mindenkeppen kovetkezetesen, mert nem az a fajta, aki hagyja magat vesziteni. nem, es ebben ugy latszik hogy meg profi is.

plusz egy pont neki.

mondtam mar, hogy mennyire raz a hideg az ilyen emberektol? :((

Címkék: p faszom rs fail sj fuck carma fuck this life fckme

Szólj hozzá!

.

jo, mi? vicces, ugye? hat persze hogy az, mert orsikat siman balekra lehet venni, mert orsika ugysem szol, orsika biztos, hogy (ha mast nem is, de) benyeli ezt is?! ugyanmar, matt, ugyanmar, hiszen egesz eleteben kiszolgaltatott volt, onbizalomhianyabol adodoan, hat ki ne lenne annyira elelmes, hogy meglovagolja ezt a hullamot? hiszen BARMIKOR ott lehet hagyni ha valami nem tetszik! soha jobb partit!!

Szólj hozzá!

.

vegre egyszer jussak el oda, hogy nem en erzem magam szarul amikor igazam van es ervenyesiteni probalom a sajat erdekeimet, illetve hogy tudjak nemet mondani lelkiismeretfurdalas nelkul, kizarolag magamra gondolva.

meg mert hogy ot ev utan is en vagyok basztatva amiatt, hogy nem vagyok 'simulekony' es nem nyelem be a mindent csak azert, hogy a csaladban 'beke' legyen, meg nem 'teszem felre a buszkesegem' (ugyanmar, azom sose nem is volt) es a szerepemnek (hah!) megfeleloen nem teszem meg az elso lepest... komolyan, eyerolls.

mit olyan nehez azon megerteni, hogy nekem nem kell olyan ember az eletembe - barki is legyen az - aki csak elvesz, de nem ad? olyan akinek fontosabb, hogy magat jo fenyben tuntesse fel, meg akkor is, ha ehhez szemrebbenes nelkul kell ferditenie?

aztan azt is utalom, amikor megy a hatak mogotti kavaras es kibeszeles, konyorgom, vilagos hogy a szopashoz minimum hajolni kell, es attol konnyen beall a gerinc, de lehetne benne tartas is, hogy egyenesen nekem jojjon.

ehh, faszom.

 

Címkék: u fuck domestic issues vol. infinite

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása