HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

nem szoktam veletlenul hulyesegeket almodni, na ez a multkori is ilyen volt. egy nagy, sterilen berendezett feher szoba, a fal vegen kisaggyal, mellette pelenkazoasztallal. nem volt boldogsag, csak a pipa, hogy akkor ez is 'done'.

bravo.

a masik meg a fura hangok, es akkor a szobaba belepve latom szurke nadragban fekete puloverben, ujjaival egy csajban melyen. hat nem volt kellemes a szituacio.

 

Címkék: dream domestic issues vol. infinite

Szólj hozzá!

.

kicsit már persze be voltunk baszva, de akkor még nem nagyon, ebben az akvárium-szerű bárban, szánsájn, meg ami kell, amikor valami olyasmit mondott, hogy "tudod már elhagytuk akkor fonyódot, és nem is beszéltünk semmi különösről, és akkor arra gondoltam, hogy hiszen én itt ülök a legjobb barátom mellett, akivel éppen balatonra megyünk, és ő egyben a szerelmem is". hát kell ennél több? dehogy.
lehet bármennyire is lenyűgöző valaki stílusa, bukkanhat fel időről-időre a semmiből, hogy aztán kicsit megremegtesse a lábaimat, de egyikükkel sem cserélném le ezt a bizonyosságot. azt, hogy mellette önmagam vagyok. hogy ő az, aki engem ismer. akinek hagyom, hogy ismerjen.
én ebben tökre hiszek.

Szólj hozzá!

.

félreértés ne essék: a levendulás szagokat is utálom.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása