HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

mondjuk az ilyen szexualis toltetu almokat nem nagyon tudom hova tenni, meg jobb is lenne nelkuluk, fiuk a fiukkal, lanyok a lanyokkal, de minek. sokszor alomodom azt is, hogy utazas kozben valahol elveszik a taskam es aztan anelkul, az ovtaskaban levo cuccokkal kell tovabbmennem.

fura, fura emberek vettek korul.

beivodott az edeskes fuszerillat az orrnyalkahartyamba, fel egeszen a homlokuregemig.

es baszki azota sem jut eszembe a srac neve es hogy melyik zenekar volt, de o ismert meg engem - ami ritkan fordul elo - es en nem tudtam hova tenni, ahogy meg most sem, hogyan lehet hogy az ember eletebol teljesen kiesik het ev emberekkel, nevekkel, arcokkal es helyszinekkel egyutt?! de meg az is, hogy nekem volt kozben rovid hajam...

csisziekkel talalkozni pedig olyan volt, mint amikor egy tonnas kalapaccsal vagnak sziven :( mert legszivesebben egy sarokban ulve nyuszitenek, annyira es ugy hianyzik az ember

 

Szólj hozzá!

.

neha komolyan megijeszt ez a horoszkop applikacio...

 

Szólj hozzá!

.

sapka nélkül biciklizni HÜLYESÉG!

:(

 

Szólj hozzá!

.

na jo, hat igy tervezzen az ember elore hetveget...

mondjuk a ma delelotti kilatastalan es remenytelen kajtatasom utan majdnem ideirtam azt, hogy ahogy ennyire egyedul nem laktam meeg sosem,  olyan sem volt, hogy ennyire ne lett volna income es pocketmoney nalam, erre nem az egesz minden valtozik meg egy ora leforgasa alatt?

marmint penzem ugy az most sincs, de legalabb tudom, hogy ha kemenyendolgozokisember leszek par hetig, legalabb a rezsire meglesz.

aztan pedig mehetunk a szomszedba, mert akarom es mert tudom es jo lesz.

minden jo lesz

minden jo

ritkan voltam ilyen biztos magamban

 

Szólj hozzá!

.

még sosem laktam ennyire egyedül.

komplett listákat találok ki és írok arról, hogy mi mindent 'kell' csinálnom napról-napra - azt hiszem ezt hívják úgy, hogy figyelemelterelés és a kéretlen gondolatok lefoglalása. rendet a számlák között, a fürdőben, a konyhában, rendszerezni a könyveket, porszívózni, a ruhákat újrahajtogatni, virágokat átültetni..

furcsa.

furcsa, hogy most nincs konkrét dátum, csak az a fajta várakozás, aminél egy dologban vagyok csak biztos, a 'lesz'-ben, míg a 'mikor'-ról nincs tudomásom.

ilyesmi lehet felnőni, ugye?

hiányzik mindenhonnan. a bicikli a tárolóból, a kabát a fogasról, a piros pólók az alsó rekeszből. a szájvíz a polcról. a testmeleg, amivel befűti a szobákat.

hétvégén nagybátyám még sosem látott esküvői fotóit kell editálnom apámnak. lesz sírás is biztosan.

hát így vagyunk most.

 

Szólj hozzá!

.

kaptam

bizonyosságot

.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása