HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

"tudom, hogy szeretsz."

na ez az egyik kedvenc mondatom.

Címkék: long story short.

Szólj hozzá!

.

de most komolyan?!

Címkék: wtf

Szólj hozzá!

.

vagy a tavasz, vagy mas tippem nincs, mindenesetre NYILVAN mindkettonk szerencseje, hogy az mmst nem sikerult letoltenem. ja es nem, ez az uzenet elvileg nem btol jott (online tudakozoban kellett megneznem, plusz az ekezethasznalat is gyanussa tette). igy mondjuk meginkabb erdekes, hogy miafasz akart ez lenni, reszegen vagy sem.

Címkék: animal farm fuck memories

Szólj hozzá!

.

na hát jógázzon a faszom, az.

Címkék: whatever fuck memories

Szólj hozzá!

.

most van az, amikor kettevalik a gondolat, es minden cselekvesre valo igyekezetem azonnali valasszal ignoralja es benitja meg sajat magam, nevezetesen a 'nem' es a 'minek' hivoszavakkal. most mar o valaszol akkor is, amikor a tukorbe nezve probalom magam elfogadhatonak es ertekelhetonek latni. 'nem, nem vagy az.'

ilyenkor indul be a daydreaming es a folyamatos vagy a be somewhere else where everything is good everything is fun everything is happy allapot eleresere, ami tudjuk lehetetlen, igy a 'nem' es 'minek' csak meginkabb hatarozott megerositest kap.

there are some people not born to live this life.

 

Szólj hozzá!

.

és aztán van, amikor átlépi a quite annoying stációt és már fájdalmat okoz a puszta tudatos létezés.

na ilyenkor van az, hogy a világ utolsó atomjánál is jobban gyűlölöm magam.

Címkék: :( perdita fuck carma fuck this life fckme

Szólj hozzá!

.

well,
ezek szerint ennyi.
három hónapot bírok ki nyugalomban-békességben, mielőtt újra elkezdenék kattogni meg feszülni és hiányolni a drámát, a stresszt, a kiborulást, a vitákat. amiket ki is provokálok így-vagy-úgy.
bravo.
más is el szokta képzelni, hogy milyen lenne az élete egy (kettő, három) párhuzamos létezésben? vagy csak én vagyok ennyire ennyire?

Címkék: 4evAlone

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása