HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

mint a kóbormacskák... vagy inkább hiénák.
oszt' biztos a pokolra kerülök, de baszdmeg én ezt rühellem, folyamat eszik, bármit amit talál tökmindegy mi az és kié, de sosem vásárol, sosem főz, nem is tud, nem is akar, és még ez sem lenne baj, ha tényleg úgy lenne, hogy "szegénynek még kajára is alig telik", de nem így van, mert akkor shoppingolásra sem telne, meg biszbaszokra, ruhákra, cipőkre, könyvekre, anyámfaszára, és akkor azzal is gecire óvatos lennék, hogy a 'hol együnk' kérdésre lehetőleg ne a marina egyik puccos éttermét válasszam, ha már nem a magamén, hanem más pénztárcáján illene spórolnom... nem hiszem, hogy a terhesség felmentést adna ez alól. de persze nemtudom, mert nem én vagyok terhes.
csak figyeljen már oda legalább egy kicsit.
kurvaéletbe.
magasigények: tíz.
alkalmazkodásra való képesség: nulla.

Szólj hozzá!

.

"ezúttal lehet, hogy én unom meg előbb az édeshármasunkat."

ez a mondat még múlt szombatról van. de lehetne akár múlt hónapról, vagy múlt évről, vagy kétezertizenegyről is.
és persze olyan könnyen lehet azt mondani, hogy 'csak költözz el' meg hogy 'hát legfeljebb hazamész' meg 'nyugi minden rendben lesz', DE nem azért jöttem el, mert haza akarok menni, vagy akár csak opciónak is látom ezt, mint megoldást, DE senki nem tudjhajta, hogy tényleg minden rendben lesz-e, DE elköltözni egy idegen országban, ahol nem ismersz senkit, ahol nincs egy hétvégi ház ahol low-coston tengődhetsz hónapokig, ahol a fizetésed még az sem biztos hogy arra elég, hogy kijöjjön belőle a havi koszt és közlekedés, ahol nem mész le a sarki kocsmába bánatodban betolni egy fröccsöt 120ért, ahol nincs turkáló, hogy kevésből megúszd a különös hobbijaidat meg hogy kinézz valahogy.
DE, és ez egy újabb de, a rágalmazásokat, hazugságokat, megalázást, kiszolgáltatottságot, kiszámíthatatlanságot továbbra is csak azért tűröm mert kötélből vagyok ideggyenge nem. most éppen egy kikúrt olajszintmérő fogantyúja miatt, az élete kudarcainak okaként engem megnevezve.
és tessék, tegnap megismertem a rövid történetet, valahol egy lány pontosan ugyanezen ment keresztül és valószínűleg élete végéig cipeli magával a terhét és a sérüléseket.

Szólj hozzá!

.

ember ennyire még nem mérgezett

Szólj hozzá!

.

úgy lemaradtam, hogy már nem is érdemes

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása