HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

You may be putting up with tantrums, negativity, dark moods, and other negative behavior from someone who should know better. This person's dark side is affecting you and dragging you down. But you feel sorry for this person. You are delving into your well of emotion and coming up with compassion and empathy for this individual. But are overlooking and forgiving too much? It may be time to draw the line with a friend or a loved one who is behaving badly. This person's attitude isn't helping anyone. Offering positive encouragement is fine, but don't share the misery.

A recent encounter with a person at work or in a social gathering was almost like an out-of-body experience. It may have been awkward or conflicted, and so you kind of stepped outside of yourself as a way of dealing with it. But you really do need to address the related problem that is still hanging around. Don't just brush it under the rug and think it won't come back. You are probably making far more out of the situation than it deserves. If you delve in and you address it directly, you will see that it will only take moments to end the drama. Then you can relax.

Szólj hozzá!

.

You could make an upcoming choice based on logical analysis. If you do your research, add up all the facts, study the situation, and then make a decision, it should be the right one. Right? Maybe not. The choice you will soon have to make may seem to invite a logical response, but if you look deeper - if you look into your very soul - you will recognize that there is much more to it. It's fine to ponder and seek out the answers, but you must also consult with your intuition, and follow your heart.

You may have gotten so caught up in a cycle where things have seemed promising but then gone wrong that you are now expecting the same thing to happen again. Perhaps you are preparing yourself for the worst to avoid disappointment or embarrassment. But things are changing. Things are getting better. Even if you can't see it yet or feel it yet, the tide has turned, and your ship is coming in. Do yourself a favor and stop expecting the worst. The best is yet to be.

Szólj hozzá!

.

You may be worried that you are judging someone too harshly, or that you are being too unforgiving. Someone has hurt your feelings or wronged you in some way, and naturally your defenses are up. But you do try to be a fair person, and so you may be torn over how to react to this individual now. It isn't easy to be objective when you are close to something. So, if you allow yourself some space from the matter, you will come to the right perspective.

A sign is only a sign if you understand its true meaning. You may now be looking for signs on which way to go or what choice to make as it relates to a current dilemma. But if you aren't careful, you might interpret the signs to say what you prefer them to say, rather than looking at them objectively. If guidance is what you truly seek now, then look at the world around you without prejudice or preconceived ideas. Only then will you get authentic guidance from the cosmos.

Címkék: hp

Szólj hozzá!

.

A window of opportunity is slowly sliding open for you right this very moment. You may have an inkling about this, but you may be attributing that feeling to your creative mind. But it is not your imagination. There is a golden chance to make a big difference in your life, and it's within easy reach. You could sit around and mull it over and debate with yourself about whether this is the real thing or not, but by the time you're done it might be too late to take advantage of it. Move quickly.

You may be wondering if a choice you recently made or you are about to make is a foolish choice. You may be basing this fear on something someone else said to you. But just because someone gives you an opinion - even someone who you trust and who has your best interests at heart - that does not mean that person is correct. You're a smart person. If you've done your research and you're allowing your intuition to chime in too, then follow what you're feeling, despite what others say.

Címkék: hp

Szólj hozzá!

.

anyámmal 2007 szeptembere óta nem beszélem meg a magánéletem és kérek tőle tanácsot bármilyen ilyen jellegű vagy lelki dolgokat érintő kérdésben.

Címkék: domestic issues vol. infinite

Szólj hozzá!

.

"
Akkor hol vagy?? Es mit csinálsz mostanában??
amit eddig is: varom, hogy elmuljon a vilag dicsosege es megszunjon a penz hatalma
"

Címkék: seggfej

Szólj hozzá!

.

érdekes dolog volt egyébként ez a pool-party, tele megint tapasztalatokkal... leginkább megfigyelőként.
sokféle nemzetiséget összerakni egy helyre, egy olyan helyre, ami egyiküknek sem az otthona, mindig valami furcsa deformációt okoz. itt van pl ez: "atlatom mar, hogy mirol szol itt az elet. nem a penz hajtja ide az embereket, hanem az otthoni dologtalansag, es az, hogy nem tudjak kik ok maguk valojaban. az, aki nem ebbe a csoportba tartozik, mind szenved. buli vegere matareszegre csapjak magukat, csak hogy ne kelljen szembesulniuk azzal, hogy mennyire ures az eletuk, hogy nem szol semmi masrol, csak az olyan konnyen elvesztheto penzrol, mert az az egyetlen megfoghato dolog, amivel bizonyitani tudjak maguknak a letezesuket es onigazolni a kepessegeiket." szóval ez az egyik legérdekesebb dolog. aztán ott van az, hogy én mit kezdtem magammal. először semmit. nem vagyok az az azonnal szocializálódó típus, és ragaszkodom ahhoz a kevéshez, akiket jobban ismerek, vagy akik nyitnak felém. bár több emberrel beszélgettem kicsit, nekem ezek nem adnak eleget, kifejteni jorge-val spanyolország aktuális gazdasági állapotát összehasonlítva a magyarral, vagy a motivációt, ami az embereket hajtja egy válság-sziutációban... főleg, ha a hangos zenétől a felét sem értem, és a hajamat folyvást a számba fújó széltől még ingerült is vagyok. kivárok, mindig ez van, aztán elkezdek inni, semmi komoly, sör. az unalom visz oda, hogy aztán nekiálljak mozogni, meg az, amikor eljutok arra a szintre, hogy 'kitérdekel már, mert ha nem mozgok, akkor megpusztulok a tétlenségtől'.
szerencse, hogy nem látom magam mozogni amúgy, van ez a dolog nekem, hogy nem igazán hiszem el magamról, hogy nekem ez jól menne. de aztán: "ot emberrel beszeltem, mind az ot azt mondta - nekem vagy neki - hogy "you are a very cool girl"//"your girlfriend is so cool". in the meaning of... nos, szerintem az atvitt. hogy lehet az, hogy mindegyik ember, aki leall velem akar csak egy orara beszelgetni, latja bennem azt, amit ha akarok sem tudnek alcazni, csak o nem?? vagy o nem akarja?!
az otbol harommal tancoltam is, de vele nem... az egyikukkel raadasul tarsast, forogtunk, meg porogtunk, meg tekertuk a csiponket... az YSL egyik arculattervezoje, jim carrey karakter. a masik megdicsert, es mindenkepp kerte, hogy tancoljak meeg vele..." ez utóbbi egyébként eléggé szét volt már csapva, ja és edgár-öltöny, ekkor ébredtem rá arra, hogy az egész világ összes embere kb tízféle karakterből áll, és legtöbbször a kinézeten kívül egyéb tulajdonságok is passzolnak... szóval edgár leült mellém és nekiállt oroszul pofázni, aztán öt perc után meguntam és kértem, hogy ha lehet, és tényleg mondani akar valamit, akkor azt minimum angolul tegye, ha nem magyarul. erre váltott angolra, és az első mondata az volt, hogy úgyis kurvára mindegy, milyen nyelvet beszélünk, mert a gondolatok számítanak... és mondta, hogy látott táncolni, és akar még. hát nevettem, meg mondtam, hogy az sajnos nem így működik, de azért felálltam, hogy ne érezze szarul magát. beszélt nekem az orosz mentalitásról, illetve arról, hogy szibéria és mongólia, meg hogy a nevem náluk medvét jelent és ők tisztelik a medvéket, de azért levadásszák, és többször kérte, hogy fogjam meg a kezét, nekik mindig meleg, mert az orosz hideghez alkalmazkodva a szervezetük belülről fűti őket (amikor nem a vodka ugye...) mondjuk engem is fűthetne valami belülről, na. aztán valahogy világossá vált számára, hogy én valakivel vagyok ezen az eseményen, mégha egyáltalán nem is volt ez a tény nyilvánvaló, és akkor azt mondta, hogy ők egyszerű emberek, egyszerűen gondolkodnak, ha valami kell, azért harcolnak, ha valami nem tetszik, akkor ütnek, ha valami jó, azt élvezik, ha valami elmúlt, akkor meg odébbállnak. ő például kétszer vált eddig (g is egyszer, nemhiába a szibériai felmenők). ha nem lett volna ennyire részeg és orosz, talán még cserélek is vele kontaktot, de egy dolog, amit megtanultam itt, az az, hogy sose higgy orosznak és libanoninak. minden amit mond, pontosan az ellenkezője annak, amit legközelebb is mond, és aztán amikor megkérdőjelezed, megint elmondja amit először mondott, csak hogy te érezd magad hülyén. edgár egyébként nem volt tipikus orosz kinézetű, már ami a sima puha arcot illeti és a vékony gyerektestet. na neki nem ilyen volt.
meg azt sem értem, hogy miért kell azonnal ekkorát fordulni és stresszelés helyett mondjuk miért nem lehet próbálni higgadtan végiggondolni a helyzetet (bár tudom, mindig 'élet-halál' a kérdés): m részeg volt, és elbaszta, de könyörgöm, mégiscsak a születésnapja volt, és mégiscsak egy filippinoról beszélünk (mégha amerikai útlevele is van), szóval komolyan, mire számítottál?! három nappal azelőtt még itt ittak nálunk, most meg már a telefonszáma is kitörölve?
aztán még éjjel átmentünk egy másik helyre, ahol már nem volt senkinek jó, az olasz szó nélkül távozott, mialatt mi a női vécében tornásztunk (jogos megsértődni azon és félbehagyni azért, hogy azt mondom, nekem jobb lenne mindezt józanul csinálni?), a szír weirdo összejött a franciával, a skót stu little két nőt próbált meg hazavinni (végül a nők vitték őt), a texasi hatvanas meg egy olyan szöveg után, hogy ő egy man-whore, még elmondta, hogy boldog házaséletet él és két gyerek várja otthon... feszt is pofázott hozzám, de nekem nem jönnek be a texasiak öreg farkak. néha azért hiányoltam, hogy nem z akasztja le rólam ezeket az arcokat, hanem nekem kell kezelni, miközben meg azon feszülök, hogy vajon félreérti-e, ha hímegyedekkel csevegek hosszabb ideig és mondjuk a zene miatt közelebbi helyzetben, esetleg test-a-testhez valami salsa-féleséget lejtünk... de ezek szerint leszarja. kár, hogy én nem. de lányokkal nehezebb csevegni. az csak a lányvécében sikerül, de mindig esetlenre. m azért közel volt, nem keresem a bajt, lesmárolhattam volna. maradt belőle egy ölelés, szerencsére elég részeg ahhoz, hogy ne emlékezzen. boldog születésnapot.

Szólj hozzá!

e_s_1386182850.jpg_352x720

.

tanulságul

Szólj hozzá!

"Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me
...
So you don't know were you're going, and you wanna talk
And you feel like you're going where you've been before
You tell anyone who'll listen but you feel ignored
Nothing's really making any sense at all
Let's talk..."

Szólj hozzá!

.

a bal csuklóm nyomora mostanra odáig fajult, hogy volt egy hét, amikor a legapróbb mozdulatra is recsegtek benne az inak és a legkisebb forgatásra is nyilalló fájdalom futott fel benne a kézfejemtől a könyökömig, aztán ez enyhült, de maradt a korlátozott mozgásképesség és az, hogy nem tudom a tenyerem felfelé tartani és megtartani benne egyensúlyozva semmit, ahogy a hajmosás és a kéztörlés is gondot okoz... isten nem bottal ver mondják, ideje nem kérni többet és nyújtani a tenyerem, hanem adni végre... (ez egy magyarázat, a másik meg az, hogy nem nyújtani és adni kellene már végre, hanem fogni vele... kinek mit)

Szólj hozzá!

.

Something exciting is happening in your love life. You may find that you're feeling sexier and more attractive lately, and the one who loves you is tuning into your romantic vibe. You could take your relationship to a higher level - you could actually reinvent the way you two relate to each other. For single ones, this phase is just as hot for you. You will notice heads turning to get a look at you because you're giving off sparks! Enjoy this time and meet as many new people as you can - "the one" might be among them.

Someone in your life may be suffering from a bruised ego right now. You could experience the side effects of that if you deal with this person today. Don't worry, you probably didn't cause the situation, but you might have to bear the brunt of it. If you're faced with angry reactions or big emotions, just roll with it and be as compassionate as possible. Don't pry or ask a lot of questions, but let this person know you care by being kind and supportive and by offering feedback - but only if you're asked.

Címkék: hp

Szólj hozzá!

.

Gyorok, kikoltozok az elso szobaba, kicsit zsufolt, de jobb ott igy, hogy jon a tel...
Egy lany, alaszka a neve, es en, ahogy arcot mosok egy nagy teremben egyedul allo mosdo folott... Vastag lemosokremet teszek az arcomra, de ahhoz le kell vennem a salam. Mar csak ram varnak, igyekeznem kell. Kisrepulore ulunk, egy hegymagast kozelitunk meg, csak igy lehet. Lenyugoznek a felhok, latok egy jelenseget, egy felhokort - olyan mint a cigifustkarika, amit az ugyesebbek tudnak fujni. Elillan a kor, es irissze valtozik, szivarvanyt hagyva a alattunk levo felhopaplanon. A repulo orral elore egy teljes kort ir le landolas elott, a kezemben levo tanyerra ugyelnem kell, hogy fejjel lefele ne boruljon ki. Elvezem az erzest, hogy fordulunk. Aztan landolas, korulottunk csak viz, es szigetek, alattunk felhok...

Címkék: dream

Szólj hozzá!

.

If you are feeling lucky now, you are not delusional! You may have been through a rough stretch recently, but at the same time you're experiencing a sense of hope - you believe that everything will soon get dramatically better. You are right. There is no reason to doubt what your intuition is telling you. So when those positive feelings rise up in you and lead to fantasies of better days ahead, don't thwart what you're feeling by being cynical. Something wonderful truly is coming your way!

We've all heard about paying it forward. When someone does something kind or generous for us, most of us tend to want to give back in some way. A popular coffee house recently created an entire promotion out of that concept, where a customer could buy a fellow customer a coffee, and then get one free for him/herself. But you don't have to wait until something good happens to do someone else a kindness. You are now in need of some inner healing, and giving back to someone who needs whatever you have to give would be good for your soul.

Címkék: hp

Szólj hozzá!

.

van ez az illat mindenhol reggel óta, a kezemen, a kocsiban, az utcán, kétezertíz június vége, forró nyári nappalok, kora esti biciklizések a fülledt fertő környékén és a friss párás erdei utakon, a vaníliaillatú tusfürdő, az olivás sampon és a citromos mosópor... meg a lépcsőház illata, a panelkonyháé, a függönybe égett por, minden kicsiben, de minden csak éppen elkezdődött...

Szólj hozzá!

.

mi a retkes fakktól göndörödik a hajam, de csak a jobb oldalon?!

Szólj hozzá!

.

szeretnék csinálni egy olyan fotósorzatot, ami sötétben készül vakuval, és a téma (emberek) a vaku hatótávolsága mögött van...

Szólj hozzá!

.

az álmodtam, hogy györökön vagyok (mi mást), valakik megvették a házunk felét, és átalakították, nem lehetett már körben átjárni a szobákon, mert a kisszobák ajtaját befalazták, előre meg építettek egy kurvanagy üveg előteret, ami félbe volt hagyva, az aljzat sem volt leterítve, egyetlen dolog miatt tűnt mégis hasznosnak, a közelgő apokalipszis elől talán megfelelő menedék lehet ideig-óráig.

Szólj hozzá!

.

felvettem a gyűrűt, hogy lássam, vajon elmúlt-e az átok, NEM.
kicsomagoltam az üveggolyókat.

IMG-20131202-02244.jpg

Címkék: bad carma

Szólj hozzá!

.

let's turn it into a fucking horoscope blog.

"You may be feeling uninspired right now. You could be bored with the status quo of your work and your life in general. And when you  get bored you become one restless and ornery lion. You may find yourself making poor or even self-destructive choices in an effort to bring excitement in your life. But instead, turn to culture as a way of releasing that pent-up energy. Explore museums, take in a concert, or visit a new and exciting restaurant. There are plenty of things to do to keep you interested.

You need to make some plans for the future. With all the work you've had to deal with lately, you may have put off strategizing your plans for the year ahead. But now you have to make a point of figuring out where you want to go from here. If you aren't sure, it might help if you reach out to those who know and love you best - your family and your closest, most trusted friends. They  might have some insight about what would be good for you as you move forward."

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása