HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

nemtudom konkretan, hogy mit is csinalok rosszul, de neha mar azt erzem, hogy mindent

Szólj hozzá!

.

az az erzes megvan, amikor hirtelen a helyukre kerulnek a dolgok, amikor egyszercsak mar nincsenek kerdesek, mert minden valassza valt, erthetove, tisztava, es tudod, hogy az 'itt' es 'most' az, aminek lennie kell es nem is lehetne maskepp? na nekem nincs meg...

Címkék: 4evAlone

Szólj hozzá!

.

hehe ez vicces volt:

"blablablabla...?! :o te ufo vagy? :D"

"nem, csak györöki :)"

en is györöki akarok lenni... :(

Szólj hozzá!

.

"Ha nő vagy, tudj elmenni, túlnőni, felegyenesedni. Értékmérődet önmagadba s nem a férfi tetszésébe helyezni!" Ezt egy csodálatos nő mondta. Kaffka Margit. A nőkről írok éppen Férfiélet, női sors című könyvemben, és ez a mondat az iránytűmmé vált.
"A legújabb idő - írja -, a szemünk láttára nagy és hirtelen változásokat hozott az asszonyi lélekben. Kifejlődött a 'new woman', az új asszony értékes és egyre terjedő típusa. Ma az anyák és lányok között ezerszerte örvénylőbb távolság van, mint anyáink és nagyanyáink között... A mai asszony lelke végtelen finom és ideges mérlegrúd: egyik serpenyőjében a régi asszony minden fészeklakó ösztönével, a ház és a gyerek gondjával - a másikban az aktivitás, az emberi érvényesülés égő és nyugtalan vágyával, és saját énje szabad kifejlesztésének szinte mániákus akarásával... A mai dolgozó asszony - elismerem - nagyon zavaros valami."
Elfeledett, mégis mennyire igaz sorok. Olyan, mint egy forradalmi programbeszéd. A mai napig érvényes.
"A mai asszony - mondja -, emberasszony legyen, egyéniségében a női bájjal egyértékű, nemétől független kvalitás: becsületesség, szavatartás, nagyvonalúság, diszkréció... És ne hárítsa a másik félre a felelősséget, melyet a természet az ő vállára helyezett, és ne éljen vissza gyengesége előnyeivel..."
És itt következik a legfőbb tanács:
"Mindenekfelett próbáljon közeledni önmagához, és kibányászni, felhozni magából azokat a nagy, eltemetett, rég pihenő értékeket, amelyekkel adós a világnak, és amelyek nélkül szegényebb és csúnyább ez a világ! Több lehetőséget - pályák, munkák, szerelem, alkotás, harc, cselekvés és tanulás irányában!"
Ízlelgesd ezeket a sorokat. Nyitánya ez egy új korszaknak. A régi korszak több ezer éves. Most omlik össze lassan, recsegve és ropogva. A férfitörténelem a végóráit éli. Az igazi, láthatatlan forradalom manapság a nők lelkében és sorsában zajlik. Nehéz és ugyanakkor gyönyörűséges dolog nőnek lenni.
Hatezer éves némaság után mondta ki végre Kaffka Margit ezeket a gondolatokat.

Szólj hozzá!

.

részegen csak a jobb oldalamon tudok aludni

Címkék: drunk shit

Szólj hozzá!

.

nem sikerült megnézni a napfelkeltét, pedig

Szólj hozzá!

.

hetek óta ez az ideges feszültség, ami mostanra odáig fokozódott, hogy bevitt alkoholmennyiségtől függetlenül egész délelőttös hányingerrel és remegéssel kombinált féloldalas fej- és nyakfájás kínoz, nem beszélve a gondolatoktól és a tüdőmbe szorult levegő érzéséről, amit nem tudok teljesen kifújni, és emiatt fellélegezni sem.
milyen furcsa, hogy nagyon hamar belelátunk az emberekbe, a gondolataik és érzéseik az arcaikra írva, a gesztusaikban, miközben mindannyian rengeteg felfedezetlen és kimondatlan titkokat cipelnek egy egész életen keresztül magukkal, arra várva, hogy hátha egyszer valaki anélkül észrevenné őket, hogy beszélniük kelljen róla.
talán tényleg örökre rejtély maradok, de minden ember az.

Szólj hozzá!

.

ja és most már örökre összefonódik bennem a hb a police-szal.

Szólj hozzá!

.

tidi aka arisztid, magasról lehet a legnagyobbat esni, megkínáltam a pöri cuccával, andrea a pszichológus, (a szőke vihogós kurvasokat beszélő) boldogtalan alkoholista és német milliomosfeleség, erika, aki lejött két hétre nyaralni húsz éve, és azóta alkoholistává nőtte ki magát - a volt csávója azt mondta neki, azért hagyja el, mert savanyú fröccsszagot áraszt, pisti, aki a helyi terítő volt tíz évig, bár ránézésre kettőt nem tud szólni és feketemosogatóból tornázta fel magát tálalóvá, a motoros, aki mindig gyorsan, korsóból iszik két kozelt este roki sétáltatásából visszafelé, a negyvenkét éves fecó, aki most tvingóval jár mert az ahatosaudija szervizben - két gyerek apja, a volt feleségét következetesen csak 'az a kurva'ként emlegeti, és a helyes barátnője húsz éves volt idén, günter, aki összeöltözik az asszonnyal, piros-fehérbe, a nemtudomanevét, akinek erzsikenéni beszólt, hogy putriban neveli a gyerekeit, a péter műbőrkabátban folyton orrot fújva, aki most költözött a szilváskerti utcába, mindig egy unikummal és egy korsó sörrel kezd, amiből mindig triplázás lesz, mert addig sem kell a cigány barátnőjét és annak a gyerekét elviselnie, a büdös vörös, aki egyugyanaz pólót hordja egy éve (én is láttam már nyáron is), rengeteg cigaretta fogy keresztbekínálással, és mégtöbb olasz és szürke... és a faluból kivétel nélkül mindenki garantáltan dolgozott//dolgozik//dolgozni fog valamit valamikor (de leginkább a téli szezonban) ausztriában.
de egyébként kurvajó.
olyan sztorik, hogy - talán még ide sem fér le
mint egy család.
hajnali kettőig inni a tízkor bezárt kocsma előtt.

IMG-20131027-02056.jpg

itt akkor nem, de megint félek, hogy amúgy túl sokat beszéltem, a lényeget kihagyva.
bazdmeg, azok az izmok...
bogármester robi akinek a kultúros éva - aki baszott válaszolni az emailemre - a csaja, laposkúszásban és nagyívben mert már csak kerülni, de ne aggódj, ismerem én is azt az érzést.
azt mondták "itt már egy érettségivel is lehet valakiből polgármester" jövőre elindulok.

 

Címkék: esni bgy szerelembe drunk shit

Szólj hozzá!

.

bonobonak uzenem, hello, megvolt a teto is!

Szólj hozzá!

.

okt 25. ominozus peter retrodiscoja elott note a parton

Nemigazan tudom egyebkent, hogy mikor es hogyan alakult ki ez a pelda nelkuli kotodes bennem ezirant a hely irant. Kosza emlekek vannak csak meg, illetve az, hogy valahogy osztonosen mindig ide szakadtam ki, ha ossze akartam magam szedni, ha sajat tempora es rendre volt szuksegem. Voltak nyarak, amikor alig voltam, de volt sok olyan is, hogy amikor csak tehettem, lent toltottem a szabad idomet. Erdekes, leginkabb akkor, amikor ha nem is 'szabad', de egyedul jutott magamra sok ido...
En remelem, hogy egyszer majd ugy alakul az elet, hogy ismet megtehetem ezt, talan hosszabb tavon is.
Es igyekszem nem siratni, nem bucsuzni es nem gondolni ra, hogy vajon milyen messze van, amikor megint johetek...
Szeretlek, hely.

Szólj hozzá!

.

Okt 26.

nagyonjo, az 'apacrush'ommal is sikerult ma vegre beszedbe elegyednem, alacsony, izmos, reszelos melyhangu szakallas ferfi, versenybiciklivel, farmerban mindig, es folyamat froccsozik, kiderult, hogy epitesz, keszthelyi, pecsen tanult es dolgozott is ott, nagyon jo arc, csomot sztoriztunk, talaltunk kozos ismerosoket (azert a rovidke szakmai palyafutasom alatt is sikerult osszeszednem parat, hala a muemlekes 'karrieremnek'), szoval a mai pozitiv is megvolt,

aztan a vihogos alkoholista norol is kiderultek vegre dolgok, alapinformaciok, alakul a dolog...

petiket pecasnak hivjak itt, merthogy a halasz az apja reven mar foglalt
ujabb info, ezt mar tenyleg nehez elhinni, de pecabot volt a jele az oviban - mi ez a hely, de komolyan?! :D

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása