HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

tidi aka arisztid, magasról lehet a legnagyobbat esni, megkínáltam a pöri cuccával, andrea a pszichológus, (a szőke vihogós kurvasokat beszélő) boldogtalan alkoholista és német milliomosfeleség, erika, aki lejött két hétre nyaralni húsz éve, és azóta alkoholistává nőtte ki magát - a volt csávója azt mondta neki, azért hagyja el, mert savanyú fröccsszagot áraszt, pisti, aki a helyi terítő volt tíz évig, bár ránézésre kettőt nem tud szólni és feketemosogatóból tornázta fel magát tálalóvá, a motoros, aki mindig gyorsan, korsóból iszik két kozelt este roki sétáltatásából visszafelé, a negyvenkét éves fecó, aki most tvingóval jár mert az ahatosaudija szervizben - két gyerek apja, a volt feleségét következetesen csak 'az a kurva'ként emlegeti, és a helyes barátnője húsz éves volt idén, günter, aki összeöltözik az asszonnyal, piros-fehérbe, a nemtudomanevét, akinek erzsikenéni beszólt, hogy putriban neveli a gyerekeit, a péter műbőrkabátban folyton orrot fújva, aki most költözött a szilváskerti utcába, mindig egy unikummal és egy korsó sörrel kezd, amiből mindig triplázás lesz, mert addig sem kell a cigány barátnőjét és annak a gyerekét elviselnie, a büdös vörös, aki egyugyanaz pólót hordja egy éve (én is láttam már nyáron is), rengeteg cigaretta fogy keresztbekínálással, és mégtöbb olasz és szürke... és a faluból kivétel nélkül mindenki garantáltan dolgozott//dolgozik//dolgozni fog valamit valamikor (de leginkább a téli szezonban) ausztriában.
de egyébként kurvajó.
olyan sztorik, hogy - talán még ide sem fér le
mint egy család.
hajnali kettőig inni a tízkor bezárt kocsma előtt.

IMG-20131027-02056.jpg

itt akkor nem, de megint félek, hogy amúgy túl sokat beszéltem, a lényeget kihagyva.
bazdmeg, azok az izmok...
bogármester robi akinek a kultúros éva - aki baszott válaszolni az emailemre - a csaja, laposkúszásban és nagyívben mert már csak kerülni, de ne aggódj, ismerem én is azt az érzést.
azt mondták "itt már egy érettségivel is lehet valakiből polgármester" jövőre elindulok.

 

Címkék: esni bgy szerelembe drunk shit

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reflectionsfromperdita.blog.hu/api/trackback/id/tr305603897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása