HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

és természetesen teljesen akaratlanul sikerült 00.00-kor kiküldeni a világba

Szólj hozzá!

.

most már legalább tudom, hogy hol van az a hely, ami után mindig honvágyam lesz, ha éppen nem vagyok ott... úristen, szerelmes vagyok egy olyan helybe, ami valós és létezik, ahol ha rossz is jó, ahol minden évszakot szeretek, ahol minden nap van valami felfedeznivaló, ahol elviselem a csendet, ahol nem zavar a magány, de ahol el tudom magam képzelni valaki mással is, ahol sosincsenek túl sokan, ahová mindenki csak látogatóba jön, így megmarad a privát szférám, az a hely, ami végérvényesen részévé lett kis zörgő-sebes szívemnek, utcástul, partostul, dombostul, állatostul, emberestül, fástul, mezőstül, gyümölcsöstül, harangszóstul, esőstül, napsütésestül, múltostul, jelenestül, jövőstül...

L_-140307mod.jpg

Címkék: esni szerelembe

Szólj hozzá!

.

még szerencse, hogy mindenki vidéki

Szólj hozzá!

.

ja, na igen?

leo.jpg

Szólj hozzá!

.

két hónap alatt három hosszúnadrággal (kord, farmer és túra, ez utóbbi alkalmi viseletként) és egy röviddel (fekete oldalzsebes), két pólóval (mtv, kék galláros) és egy kockás inggel, három trikóval, három hosszúujjú pólóval (kék, fehér, kék), két pulóverrel - egy narancssárga kapucnis és egy vékony lila polár -, egy lábujjas papuccsal és két túrabakanccsal egyetlen napon sem okozott gondot rendesen, egymáshoz passzolóan felöltözni, és jól érezni magam a szettekben.
most meg itt vagyok, a bőség zavarának kellős közepén tele a csini kis kardigánokkal és cipőkkel és farmerokkal és ingekkel, kurvára tanácstalanul és dühösen, amiért az istennek nem sikerül ennyi szarból kiválasztanom egyetlen olyan kollekciót, amiben rendben lévőnek érzem magam.
hát ez már mekkora szívás.
párfümillat a bőrömön, wtf?!

úristen, azt hittem nem fog hiányozni ennyire a balatongyöröki lét...

 

 

Szólj hozzá!

.

egy het alatt ket embertol kaptam meg azt, hogy "harmincketto? dehogy oreg! a legszebb kor, egy erett, tapasztalt no!" es kettejuk kozott a korkulonbseg tizennegy ev.. ehh.
(ja, mondjuk az hozzátartozik a sztorihoz, hogy egyik sem akar már gyereket, mert mindkettőnek van, valahol máshol, az anyjukkal, szóval ezt a részt már letudták korán/időben/régen... szóval nem kell úgy keresni és nézni a lányra, mint aki alkalmas lehet a jövőbeli gyerekeik kihordására és felnevelésére és az anyaszerep betöltésére... ebből kiindulva viszont leszűrhető a következtetés, hogy a leendő anyát nem, legfeljebb a később is magát jól tartó, nem feltétlenül fojtogatóan ragaszkodó nőt látják csak bennem)

bogarmester tovabbra is 'hello'val koszon, na most mar csakazertsem tegezem vissza.

de hogy meeg froccstol is tudok ilyen kurvaszarul lenni, hat mi ez, ha nem az oregseg es/vagy a tapasztalatlansag jele?!

pedig ugy indultam el delutan setalni, hogy "je, milyen szep iden az osz!"

Szólj hozzá!

.

ilyen lelkiismeretfurdalast 2007 ota nem ereztem, pedig nem is tortent kulonosebben semmi (hal'istennek, akkor gyulonem csak igazan magam). szemelyisegem harom kulonbozo retege szolalt meg bennem, az elso, amelyik azt mondta 'heeeehehehehe, ezaz, megszereztem!', a masik, amelyik azt mondta 'na de legalabb nekem is jutott', es a harmadik, amelyik ezt orditotta 'ezaz, most aztan megint egy gyenge lofasz senkinek erezheted magad ezutan, semmi tartas nincs benned, megalazod magad es masokat is, visszaelsz bizalommal, beled vetett hittel, szenvedj, mert nulla vagy, egy senki, amiert kepes vagy ezt tenni'.

Soha tobbet ne igyak, egy perce sem eri meg, csak a bajt es kaoszt hozoom magamra vele, meg azt, hogy tukorbe sem birok nezni utana.

Meg akarok valtozni, mert ez igy nem jo egyaltalan.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása