HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

szakadár volt (?! wtf), engem kértek meg, hogy beszéljek vele, mert én beszéltem a nyelvet. egy ágyon feküdt, szemmel láthatóan szenvedett. fogfájás, bölcsességfog. csodaszép erős magas sötét férfi, csillogó szemekkel, szakállal. próbáltam meggyőzni róla, hogy el kell menjen egy orvoshoz, tudna rajta segíteni, de tiltakozott.
egy földalatti könyvesbolt és galéria, olyanféle mozgalmi. anglia, london, odafönt háború, titkos találkozóhelye a kisebbségnek. egy könyvet kerestem, hosszú lépcsőkön lefelé, hosszú sötét folyosókon át.
a nő mellettem, akinek borzalmasan irritáló módon volt kifestve a szája, túlkontúrozva az amúgy vékony, agresszív ajkait. a nőből nem is láttam többet, csak a száját, és rendkívül zavaró volt.

Címkék: dream

Szólj hozzá!

.

a

fucking

emotional

rollercoaster

.

n im gettin' sadder n tired

god save our souls

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása