HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

"azert egy honappal ezelott nem gondoltam volna hogy leszunk mi meg valaha megint igy egyutt. es ez baj? nem dehogy." es meg mindig az en labaim a hidegek

 

 

Szólj hozzá!

.

ilyen is ritkan van hogy en feltetel nelkul elhiszem amit mond. jo ez? shit should not hit the fan.

persze a lenyeg megis mindig abban van, amit nem.

 

Szólj hozzá!

.

meg aztan az is para hogy nem szivesen bognem vegig a sajat eskuvomet pedig az esely jocskan meglenne ra.

ed.: persze nem az eskuvore, hanem arra, hogy bognek, mint egy hulye.

 

Szólj hozzá!

.

az ismert és megszokott állandóság legerősebb bizonyítéka a folyamatosan csöpögő csap alá tett teli és túlcsorduló vizespohár, amiről mindenkinek tudomása van, de senki nem nyúl oda és önti ki belőle a vizet. mert akkor talán hangot adna a csöpögés, vagy megborulna az állandóság folyton mozgásban lévő mutatója. az, hogy esetleg a csapot kellene megjavítani, még gondolatként sem merül fel.

az első dolog, amit észrevettem és ami valahogy mellbevágóan élesen tudatosult, azóta a bő egy éve, hogy utoljára láttam, nem változott.

 

Szólj hozzá!

.

minden talán biztos.

Szólj hozzá!

.

"ne bánts légyszíves." de ezt akkor ő már biztosan nem hallotta

 

Címkék: :( rs addiction 4evAlone

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása