HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

vegulis

jo hogy nem vartam neg hogy jojjon kulonben sosem lenne masfel kilo szelidgesztenyem.

mondjuk gyomorgorcsom sem...

Szólj hozzá!

.

ugylatszik csak en akartam ide bejegyezni hajnalban de a kurvaja kimoderalta. pedig, hogy csak egy froccsre es egy kavera, keringorol szo sem volt! aztan is csak annyi, hogy megnezem szergejt es meghallgatom a harangokat, ehhez kepest most itt ulok mert fekudni nem tudok es varom hogy a zsibbadas muljon vegre a gyomrombol hogy nem kellett volna mar lacihoz atmenni meg akkor sem ha vegul vlagyimir arisztid hazafuvarozott es en csiholhattam tuzet meg tomhettem a popcornt mintha ez lenne eletem vagya es a legfontosabb valamint egyetlen tennivalom hajnali haromkor kurvasok froccs es palinka utan. es valojaban tenyleg ez az egyetlen tennivalom jelen pillanatban is...

Szólj hozzá!

.

es akkor most itt ulok a konstans gyomorgorcsommel es bogok, es nem tudom hogy mi a fasz van?! :( varok meg keszulok es nesze egy kis lagyfos, meg meleg!

a kerdes egyebkent megfogalmazodott, hogy miert van az, hogy az eletem egyetlen dologrol szol, orarol-orara, naprol-napra, honaprol-honapra, evrol-evre: hogy VAROK.

kurvaszar.

Szólj hozzá!

.

szeretnek talalni egy vadnyul koponyat... azt hogyan kell?

Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

.

az, hogy ezek talan mar joval korabban erdekeltek, amikor az elso egereket azzal a feltett szandekkal 'ultettem' el, hogy egy ev mulva szepen kiasom es a dobozban lesz a mumifikalodott es/vagy csontvazza pusztult kis testuk, amit majd kiallithatok, a gyongyosben libego fekete macska felpuffedt testenek izgatott rogzitese videora, de ez meeg natasanal es pedronal sem volt tudatos, de valahogy megis kijott, hogy a szabad levego szepre szaritotta oket. meg az, hogy a puhakutya fulet szeretnem orokre tudni szagolgatni... es az erdoben talalt csontok, szoval a lenyeg az, hogy erdekel, mi tartja ossze az eletet, es mive lesz a halal utan.

 

 

Szólj hozzá!

.

"szereted?"

"hiszek benne."

 

Címkék: rs

Szólj hozzá!

.

es en mennyire feltem toled, hogy mi lesz ebbol, de belementem, feladtam es kezdtem elorol mert ki ha nem te erdemled meg az eselyt, gondoltam en, hogy mindegy mit mindegy hol de hat az amikor reggel az agyban atolel es a hideg labfejet atkulcsolja az enyemen az barmit meger, hat az en labfejem se nem hideg se nem eleg nagy ugylatszik es aztan fel sem tunt hogy a keze sem olelt mar csak okolbe szorulva vetette at a mellkasomon, hat nekem nagyon rossz volt a februar de a konnyeken at sem tudtam haragudni mert sok ev utan eloszor ereztem hogy fontos vagyok es nem masert csak magam miatt meg amikor feltettuk azokat a hasabokat a kalyhara es elmentunk a havas szantofoldre setalni hogy mire rankesteledik langoljanak a hasabok es mi semmit se lassunk a fusttol es ki kellett huteni a hazat de a fustszag bentmaradt es akkor megbeszeltuk hogy ez a mi titkunk csakis a mienk es senkinek sem mondjuk el csak ha mar majd eskuvo lesz hat tessek en most elmondtam nem vagyok jo titoktartasban nem vagyok jo partnernek cinkosnak talan igen de kinek kell az senkinek szoval igy volt az hogy vegre lett kozos titkunk csak volt kozos titkunk.

 

Szólj hozzá!

.

Eljott aminek soha nem szabadott volna hogy en harom liter sor utan autoba ulok es megprobalok vezetni hat nem leanyalom ezek szerint ilyen az amikor minden mindegy amikor ketseggbe van esve amikor ennel meg a barmi rossz is jobb mikozben a legjobban hiszel ostoba naiv modon hat KISLANY ezt rosszul teszed teged atdobtak most a palankon eleg izombol de kiert hoppa eliras miert vagy ketsegbe esve hiszen sokadszor tortenik ez veled, hat meg nem szoktal hozza?! fuck ur irony fuck your jokes fuck your trick and fuck your lies. and most of all fuck savaria.

Címkék: drunk shit

Szólj hozzá!

.

hat en barmire szamitottam volna de erre sohasem.

big fat sadface.

Címkék: :( 4evAlone fuck carma

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása