HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

valaki verje mar ki a fejembol ezt a mondatot ami lassan harom oraja loopol a fejemben "neked tenyleg ennyire mindegy es nem szamit hogy hova tart ez a kibaszott kapcsolat?!"

Szólj hozzá!

.

I N C O M P L E T E

miert nem lehet nekem is egyszer olyan, amiben nem hianyjelek vannak, hanem pluszok, ami hozzatesz es nem kivesz belole, ahol nem szaraz homokbol kell varat epiteni, hanem nedves szivos agyagbol, ahol nem elfojtasok vannak, hanem kielesek? ahol nem az alapjait kell keresni, hanem felcsicsazni a meglevot...?

rossz kezzel nyulok en mindenhez.

Szólj hozzá!

.

ez az egesz kisertetiesen emlekeztet kettoezerhet juliusara... in so many details, with so the same patterns.

Címkék: :( rs whatever fuck carma fuck this life fuck memories where is home?!

Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

.

mint a bennszorult fing.

Szólj hozzá!

.

erosen gondolkodok, de csak akkor is maximum negy az a szam, ahany emberrel viszonylag rendszeres kommunikaciot folytatok. NEGY.

kezdenek szetcsuszni a dolgok megint. mar nem felek, de nem is kuzdok. azt almodtam, hogy egy fogszabalyzos neveto lany jon velem szemben, aztan tejszeru, kekeszold vizben probalom fenntartani magam a tobbiekkel egyutt, akik tudnak uszni, jon egy hullamsor es bar probalok rafekudni _ahogy tanitottak_ de persze nem sikerul es rapanikolok, mert a hullamok sodornak befele es nem tudok ellenuszni, az egyikuk eszreveszi a ketsegbeesesemet, de nem segitenek. aztan pedig suru hosszu hullamos a vege gondorodo halvanybarna hajam van, amiben az ujjaimat futtatom es csodalkozok, hogy hogyan lett vegre nekem ilyen hajam...

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása