HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

valószínűleg senki sem tudja, hogy
mi volt az igazi oka annak, hogy nem fésülködtem meg hét évig.

a fedősztori az volt, hogy azért álltam neki, mert kíváncsi voltam, lehet-e, hogy vajon meddig bírom - három napig, talán egy hónapig -, mert nem hittem magamban, nem hittem abban, hogy egy hetet is kibírok. hét évig tartott, és sírtam, amikor hét év után azt mondta zé: "de anélkül nem tudom levágni a hajad". az igazi ok pedig ez volt: akkor fogok majd megfésülködni, ha végre újra találkozom 1.zé-vel. persze nem találkoztam akkor sem vele, sem azóta, és a hét év alatt szépen ki is kopott ez az erős, önmagamnak tett ígéret, én mégis, talán a biztonságos megszokás megnyugtató érzése miatt, tartottam magam az elhatározásomhoz. valamihez, aminek sem értelme, sem lényege nem volt már. az ember nem képes arra, hogy folyamatosan kezelje a jövő, akár csak a holnap bizonytalanságát, esetlegességét, a ködöt, amitől nem lát messzebbre, nem lát tisztán.
pedig ahogy szárnyaink nincsenek és ezért repülni nem tudunk, úgy a szemünk is egy primitív eszköz csak, amivel nem látjuk sosem a lényeget, nem érzékeljük a veszélyt, nem nyerünk időt általa és nem tudjuk olvasni a lényeget.
mert ahhoz az egész lényünket kell használnunk, éreznünk kell érzékelés helyett.

Szólj hozzá!

.

azt álmodtam, hogy Joe McNallyvel beszélgetek.
meg azt, hogy hóolvadás van, sáros a föld, gumicsizmában és játszóskabátban vagyunk, valami összejövetelfélét szervezünk a kertbe, a helyszín természetesen

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása