HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

szerintem nem akarjátok tudni milyen az, amikor hajnali fél háromkor, kikelve önmagamból, teli torokból ordítok párhuzamosan vele, mert már csak ez maradt az egyetlen reagálási mód a sok kulturált és intelligens, gondolkodó emberi lényekhez méltó, de teljesen hiábavaló próbálkozásaim után. bárki megirigyelhetné a hétvégéimet! nem.
az elhangzott szavaimért vállalom a felelősséget, és mindeközben fenntartom magamnak a jogot arra, hogy a másik fél rágalmait és meggondolatlan kijelentéseit (kikiáltásait) személyemre nézve igazságtalannak és sértőnek véljem.
lehet, hogy neked vannak tökeid, de nekem meg van büszkeségem, amit hajlandó voltam miattad és a közös, békés kompromisszum érdekében félretenni. voltam tisztelettel
odaadó hívetek Surik.

Szólj hozzá!

.

dolgok, amiket nem biztos, hogy szerettem volna kimondva hallani:
"fuck, this guy masturbates even more than I do."
mondatok, amiket nem biztos, hogy szerettem volna leírva látni:
"thank you for everything =) see you soon"

2 komment

...

bejegyzés, ami az illatokról szól... a virágzó akácéról, a nyirkos balatonéról, az ázó vadgesztenyelevelekről, a fülledt nádas iszapjáról, az avarégetésről, a frissen felásott zsíros sötét földről, a fenyők tűleveleinek barna puhaságáról, a hajnali nedves páráéról, a biciklikerekek meleg gumijairól, a bőrre kiülő izzadtságéról, Lotti édes, Bogyó erős szőréről, az enyhén dohos szekrényekéről, a finoman füstös hűvös házéról... gyékényéről, nyers tégláéról és korhadó fáéról...
törökszegfűéről, muskátliéról, ribizliéről, körömvirágéról, krizantéméről, levenduláéról, rozmaringéról, bazsarózsáéról, gyöngyvirágéról, jácintéról, tulipánéról, nárciszéról, nősziroméról, zsenge sötét spenótéról, friss ropogós sóskáéról...

erdőkről, mezőkről, rétekről, szántókról, tópartokról, vasúti sínekről, átjárókról, kis utcákról, házfalakról, kapukról, kertekről, a felhők formájáról, a nap melegéről, a levegő ízéről...

Címkék: homesickness

Szólj hozzá!

.

betonba homok helyett? ha kell, a földgolyót is átvágom érte.

Szólj hozzá!

.

nem is kellett sokat várni...
na nem mintha vártam volna

Címkék: seggfej 4evAlone domestic issues vol. infinite bad carma

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása