HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

valami gecirossz előérzet gyötör két napja, nemtudom miért... nem is akartam leírni, hogy elkerüljem a bekövetkezését, de nem ezen múlik, az érzet, ha akarom ha nem, itt van. még álmomban is.

valamint kattog bennem egy vékony mondat és nem bírom leállítani: I'm lonely.
ismerős az a kényelmetlen, viszkető érzés? na ilyen.

Szólj hozzá!

.

dupla jobbos defekt, na ezt csináljátok utánam! (ne.)

Szólj hozzá!

.

bizony édesem, meg kell tanulni kivenni az adásból.

Szólj hozzá!

.

dory egésszen jól bírta mostanáig, két hét. nem rekordidő, de erős középmezőny.
miért nekem kell elmagyaráznom neki (és persze úgysem érti meg), hogy hogyan kérdezzen, hogyan legyen együttműködő, amikor részben rá van valaki utalva?
én pedig sosem gondoltam volna, hogy el fog jönni  az az idő, amikor többek között azért is lelem majd örömömet egy munkában és munkahelyben, mert addig sem vagyok itthon és addig is lefoglalom és függetlenítem magam attól, ami itthon vár... még akkor is, ha mellette gyakorlatilag semmi másra nem marad időm, agyam és energiám.

Szólj hozzá!

.

curiosity killed the cat.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása