HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

ehh

emberek, akik megsértődnek
üdv a klubban.

Szólj hozzá!

.

háh!
bárcsak

mondjuk a lekommunikálástól még tartok egy kicsit

Szólj hozzá!

.

na de abban baszdmeg mi nem világos, hogy NEM, nem akarok semmit sem tudni róla, a részletekről, vagy akár csak hallani említve amikor én is ott vagyok?
hoztam egy döntést, megvolt rá minden okom, amit nem fogok magyarázni senkinek, mert senkinek nem tartozom magyarázattal, akkor ne kezdjünk már olyanokkal megpróbálni hatni rám, hogy 'igazán túlléphetnél már ezen, csak engem idegesítesz vele' mert ez csak mégjobban megerősít abban, hogy soha ebben az életben én még hátat fordítva sem fogok ezen pörögni.
és nem mellesleg térdencsúszva jöhetne hozzám, akkor sem fogadnám a közeledést, de persze ez naiv feltételezés is lenne, mert ennyi idő alatt sem láttam semmit (amin mondjuk nem is lepődök meg, mert a döntésem egyik oka többek között ez is volt).
hát a kurvaanyám, mivagyokén?!

Címkék: domestic issues vol. infinite

Szólj hozzá!

.

helló pörkölt, örülök, hogy jöttél, remélem maradsz!

Címkék: bgy <3

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása