HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

ja drogot meg végül mégsem csempésztem és el is vagyok bizonytalanodva hogy pontosan hova is kelett volna, ahogy sosem tudtam megjegyezni melyik a kation és melyik az anion, bezzeg a neutron, aha, szóval nekem bosznia és szerbia valahogy megkülönböztethetetlen (na nem mintha nem balkán lenne mindkettő, de mindegy is) és ráadásul tarkítja a történetet, hogy nem oda, ahonnan való alex, hanem éppen a másikba.
na most mindjárt megszámolom a pénzem, és elhúzok a picsába

Szólj hozzá!

.

nem kell pszichológus, nem vagyok hülye
a gyerek sem eszi meg a sóskát, ha kényszerítve van rá

Szólj hozzá!

.

azt álmodtam, hogy meghalt monyesz.
nem voltam ott, de részletesen elmesélték nekem az elsők között, és így mégiscsak láttam. nos, úgy történt, hogy ment reggel dolgozni, és ahogy kinyitotta a kocsiajtót, hátulról jött egy másik autó kurvagyorsan, és lecsapta monyesz kocsijának az ajtaját monyesszel együtt, aki ott helyben koponyasérülés miatt meghalt. zitának meg még nem mondták el, merthogy hogyan reagált volna. amúgy takaros kis környék volt, a tanulság meg az, hogy hiába van bebiztosítva az életed, mindig történhet olyan váratlan esemény, amitől minden elveszik vagy értelmét veszti.
aztán meg jött egy gecinagy hullám a semmiből, fekete volt és olajos, mi meg a hullámtörő falnál álltunk, ahol lehetetlen bármerre is menekülni, vettem egy nagy levegőt, persze ki tudja meddig tart a hullám, aztán meglepetésemre úgy csapott át felettünk, hogy alatta levegő volt, így tudtam lélegezni, de az az érzés, hogy hiába, hiszen ha itt ezt túl is élem, nem lesz hová menni úgysem.
és aztán valami homályos találkozó ahol kisgyerekek és csecsemők vannak, és színes anyagok, amit egy fekete férfi vesz elő egy nagy zacskóból, és felismerek közöttük két anyagot, mindkettőből györöki ágyneműhuzatunk van. valami baj volt amúgy a gyerekekkel, nem is tudom

Címkék: dream

Szólj hozzá!

.

térdig érő vízben gázoltunk, tele volt furcsa, sosem látott vízi állatokkal, rájára hasonlítottak, ijesztő volt
meg egy csomó egyéb faszság

I'm not living the best days of my life

Szólj hozzá!

.

remélem tényleg drogot kell csempésznem egy negyven kilós csomagban boszniába.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása