HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

ez volt az a sorozat, ami miatt azt hiszem a mai napig <3 a népi építészetet, a népművészetet, a műemlékeket és a kultúrtörténetet. meg a legrégibb, fekete-fehér sorozatról mindig a nagybátyám jutott eszembe. vajon miért.
megmászta a tátrát (tátrákat).

Szólj hozzá!

.

"it's not the lack of trust; it's the lack of respect."

Szólj hozzá!

.

nem akarok élni, nem. nem tudok mosolyogni. nem tudom élvezni az ízeket a számban. nem tudom milyen a szex, amikor szeretve vagyok. nem tudok hinni a holnapban. nem tudom értékelni a tegnapot. nem tudok beszélni. nem tudok elég jó lenni. nem tudok adni. nem tudok beolvadni. nem tudok együttérezni. nem tudok együtt örülni. nem tudok nem függni. nem tudom odaadni magam. nem tudok dolgozni. nem tudok pénzt keresni. nem tudok pénzt költeni. nem tudok örülni. nem tudok élni.
még elaludni sem tudok örökre.

head.jpg

Szólj hozzá!

.

hamarosan harminchárom...
ennyi idős volt nagybátyám, amikor meghalt autóbalesetben.
öntudatlanul válaszottam ugyanazt a várost és egyetemet, ahova ő járt anno.
kínszenvedés volt az az öt év, fogalmam nem volt róla, hogy mit keresek ott. csak annyit tudtam, hogy oda 'kell' járnom, nem volt más opció. aztán amint lehetett leléptem, hogy fél év múlva visszamenjek, majd négy év  múlva ismét.
amit jelenleg birtoklok: egy hasznavehetetlen diploma (eszmei értéke zéró). egy fényképezőgép két objektív egy vaku, kihasználatlan. két laptop, egy ajándékba, egy 2008-ból. egy bicikli, ami valószínűleg töredékét éri annak, mint amennyiért anno vettem. némi készpénz euroban (nagy része az apám által törlesztett lakáshitel 'föle') és némi készpénz dirhamban. a többi nem az én munkám 'gyümölcse': felerész egy lakásból sopronban, egy 1984-es kocsi (nm hivatalosan az enyém), egy nyaraló harmadrésze (szintén nem-hivatalosan). néhány pár cipő, ruhák, festékek és színesceruzák és rengeteg könyv. egy kávéskészlet. szerettem volna, ha dédanyám kertje megmarad nekem perintben, de a kertszomszéd vitathatatlanul jó árat ajánlott érte, így eladták apámék. egy kijelzőhibás telefon (ajándék) és egy másik, amiből elhagytam az akksit. egy hátizsák. ferenc, ami nem mobilizálható. meg amit kegyelemből megeszek és kiszarok.

life is fucking full of fun.

Szólj hozzá!

.

nem nekem való az élet, ebben egyre biztosabb vagyok.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása