HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

NEM, nem vagyok eros! miert mindig nekem kell mutatni azt, hogy engem nem ernek el a nehezsegek, hogy nekem kell a vigasznyujtot jatszanom, a megertot? arra ki gondol, hogy az en kepessegeim es energiaim is vegesek, es senki nincs, aki engem toltene fel erovel?
kerlek istenem hadd tunjek el... nyom nelkul, valahova, ahol nem kell letezni 

Szólj hozzá!

.

de semmi nem maradt belőlem.
innen már csak a halált érdemes várni.

Szólj hozzá!

.

blog.hu, már csak egy esélyed van

Szólj hozzá!

.

neked meg
a jóbüdöskurvaanyádat, azt, agyatlan, mindenféle kontrolltól mentes, gátlástalan álszent hülye kurva, (és ide mindenki hozzáképzelhet még azt, amit akar), ez nem revealing person, ez egy alkalmazkodni képtelen mérhetetlenül egoista és közben totálisan életképtelen lény. szaporodni, az bezzeg megy.
szabadszellem, mi?
köpök a sírodra.

elbasztad a napom, ezentúl ne várd el, hogy tekintettel legyek rád bármiben is.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása