HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

aztán persze még aznap kiegyenlített, de nem értem, hogy akkor meg minek a fedősztori, ha úgyis

Szólj hozzá!

.

és egy ilyen alapos baszással ugyan kinek és mit szerettél volna bizonyítani? nekem, magadnak? megcáfolni azt, amit azzal kapcsolatban mondtam, hogy miért nincs köztünk semmi, vagy bizonyítani azt, amit azzal kapcsolatban mondtál, hogy köztetek nincs semmi? egyik sem állja meg a helyét ezzel, kár...

Szólj hozzá!

.

bennragadt kérdések.

Szólj hozzá!

.

ja és egyébként a tizenegyedike az tizedike, ma láttam, és adjuk még az örömünknek azzal, hogy tudatjuk a néppel: a pénteki vasárnap mellé a vasárnapi hétfőt is kiadták public holidaynek!

Szólj hozzá!

.

new day new hopes, a fotós cuccot kedves érdeklődésemre reagálva három hónappal meghosszabbították. adtam magamnak két hetet arra, hogy eljussak a tizenegyedik modulig.

Szólj hozzá!

.

amikor rámnéz és azt kérdezi egymás után többször, egyre idegesebben, hogy "de mi a terved? kell, hogy legyen, nem lehet tervek nélkül létezni, mindenkinek van legalább egy terve, ilyen nincs, tervek nélkül nem lehet élni!" akkor közben én némán és érzelemmentes arccal ülök és az pörög a fejemben folyamatosan mint egy 7inches, hogy "igazad van, de igen, nekem nincs tervem, mert én nem tudok tervezni, én azt remélem csak, hogy nem fogok addig élni úgysem, hogy szükségem legyen tervekre."

NEKEM SOHA NEM VOLTAK IGAZI TERVEIM.

szóval tényleg jobb, ha nem kérdezed meg, hogy mi jár a fejemben olyankor, amikor csak ülök és nem beszélek.

Szólj hozzá!

.

álmomban apám szimbolizálja azokat az élethelyzeteket, amikben tehetetlennek és eszköztelennek érzem magam, vagyis azok az álmok nem apámról szólnak, hanem rólam és az aktuális élethelyzetemről. vagyis nincs apámmal rendeznivalóm, sokkal inkább magammal.

Címkék: dream

Szólj hozzá!

.

"even if my life's gonna be empty, it's still better than filled with shit."

Címkék: seggfej nevermind 4evAlone bad carma

Szólj hozzá!

.

csodálatos, 9-én lejár a tizenkét hónap... kire legyek ideges?! egy éve pörög rajta (állítólag), bár egy év alatt szerintem egy kikúrt tornyot is fel lehet építeni, nemhogy egy kibaszott pecsétet elintézni! aztán majd hallgatom, hogy ő aztán mindent megtett, bezzeg mások, bezzeg én! mert egy lusta dög vagy, azért, mert mindig bizonytalan magadban, mert az egyetlen dolog, amihez értesz, az a kibaszott halogatás!
és imádod a tüzet oltani ahelyett, hogy időben felhúznád a gatyádat és inkább a megelőzésén dolgoznál!

Szólj hozzá!

.

csodálatos, 11-én lejár a hatvan nap... kire legyek ideges?! egy éve pörög rajta (állítólag), bár egy év alatt szerintem egy kikúrt tornyot is fel lehet építeni, nemhogy egy kibaszott pecsétet elintézni! aztán majd hallgatom, hogy ő aztán mindent megtett, bezzeg mások, bezzeg én!

Szólj hozzá!

.

megmondom, hogy miért jó itt. azért, mert nem futsz bele úton-útfélen egymás seggében lévő emberekbe, nem kell minden félpercben elfordítanod a fejed mert egymás ölében ülő csókolózó és enyelgő embereket látsz, nem kell szarul érezned magad amiatt, hogy a te kezed senki nem fogja meg, és mert mindez, ha mégis van, az csak a négy fal között történik. nem az én négy falam között.
hogy ez tolerancia-e vagy korlátoltság, azt mindenki maga döntse el. én jelenleg az előbbire szavazok.

Szólj hozzá!

.

szavak, szavak, szavak, szavak, szavak, szavak, üres lufi, szavak, szavak, szavak, szavak, szemfényvesztés, szavak, szavak, szavak, szavak, szavak, manipuláció, szavak, szavak, szavak, illúzió, szavak, szavak, szavak, szavak, szavak, szavak, hazugság, szavak, szavak, szavak, szavak, szavak, szavak, szavak, semmi.

Címkék: 4evAlone

Szólj hozzá!

.

"there's no such thing that's called REALITY."

Szólj hozzá!

.

egyetlen visszatérő álmom van: szavakkal nem kifejezhető mélységű és erősségű haragot, dühöt, tehetetlenséget és meg-nem-értettséget érzek apám iránt, akivel teli torokból, fulladásig ordítok, elengedve minden féket és gátat, de hiába.

Címkék: dream bad carma

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása