HTML

... we get the whole spectrum in every Bubble.

Friss topikok

  • perdita karkoschka: két(három)szereplős szappanoperám apró kis szeletéből hullajtok morzsákat a kedves olvasóság számá... (2014.03.02. 05:18)
  • perdita karkoschka: @mallory knox: ferenc egy turista, akivel találkoztam a minap. legalább kicsit beszélhettem... (2014.01.30. 16:50)
  • bakatorro: :))) e má döFi! (2013.11.16. 12:29)
  • perdita karkoschka: jaj, látom állítani kellene a komment betűszínén is... - majd. a lájk nekem annyi, hogy értékelem... (2013.10.10. 16:30)
  • mallory knox: "Ne haragudjon uram, de ez a tegeződést nem igazán értem, ugyanis nem emlékszem, hogy együtt homok... (2013.10.09. 12:56)

.

that I never know and have no idea when is he joking and when is fucking serious. tho none of them is right because both are hurting.

Szólj hozzá!

.

pedig tegnap csak néztem, ahogy isznak (és utálom, amikor erőltetik nekem is - baszdmeg hát nem harminckét éves vagyok, hogy el tudom dönteni magam, hogy AKAROK-e inni éppen vagy nem?!), ma mégis szarabbul vagyok, mint bármelyik átivott éjszaka után...

Szólj hozzá!

.

nem lesz itt soha rend

"19.11.
en erre mar reg rajottem: az ember magat szereti egy kapcsolatban, es nem a masikat..."
"21.11./1
sztem irnom innom kene
"21.11./2
masnap (!!) reggel (delutan haromkor, amikor felkeltem) egy uzenet vart persze - nem megszokott -, hogy szorri az elozo hajnali vitaert, DE blablabla ((pedig mondtam, hogy nekem nem kellenek a 'szorrik')), es hogy miert, aztan gyors temavaltasban a napiteendok. elolvastam, otthagytam a papirt az asztalsarkan. visszajott, tema meg csak nem is emlitve, a papir meg ugy tunt el onnan, mintha sose nem is lett volna ott.
szonyegalasopresben mindenki nagyon jo??"
"22.11./16.00
ilyen kikurt papagajok ropkodnek, mintha a sivatagban nagy elony lenne neonzold tollazattal rendelkezni!!
amugy meg egesz nap esik az eso. nem csak "volt egy kis zapor", hanem szital (na jo, azert az 'esik' itt mast jelent) folyamatosan, hol erosebben, hol kevesbe.
maradhatna igy es hulhetne meg egy kicsit, komolyan, egeszen olyan lehetne, mint esztergomban nyariszunetkor.
majd levisszuk a kutyakat a dunapartra, en rollerrel, te a zold ketkerekuvel, ok? utkozben meg belakunk az arokmenti voros ringlokbol! (barcsak.)
ja, ujabb food experience a guava, edes, de nem szirupos, enyhe fanyar hatterizzel, puha, mint egy jollerett korte, a magok korul nyalkas burok, mint a malnae, a heja rugalmas es feszes, de konnyen raghato, kedvelem!
05.00
 meeg mindig esik... :) szeretem!! villamok is vannak, meg rendes igazi felhok, es dorges, es esoillat vegre, sot, erdoillat a varosszelen!!"
"22.11./2
persze forditott esetben mar reg elhajtott volna a picsaba, de en hallgassam vegig, hogy pina miert es mennyivel jobb, mint en, es raadasul mekkora arc, hogy helyette is a lelkiismerete meeg akkor is, amikor jogosan lehetne inkabb megsertodve es szomoru, es en pedig ertekeljem az oszinteseget, hogy mindezt elmondja nekem... faszom, ha tudnad, barcsak ereznel egyszer ugy, ahogy nekem kellett olyan sokszor... es en hulye meg meeg mindig kesz lennek kompromisszumokra!!!"
"23.11.
csak es szinte kizarolag akkor erosodik bennem az erzes, hogy vannak a foldgolyon lanyok is (igen, olyan ertelemben), amikor vele 'vagyok'. mondjuk almodni ezzel azert azt mar en is enyhe tulzasnak tartom"

Szólj hozzá!

.

a főzésről jut eszembe: nem valaki olyanhoz kellene hozzámennem, aki odavan azért, amire a konyhában vagyok képes? (napivita, hogy a faszom nem ugrott azonnal mosogatni)

Szólj hozzá!

.

pedig nem ért váratlanul, de mégsem szeretem a meglepetéseket, hát köszi isten, most már tudom kb milyen az másoknak, amikor én érkezek  meg előzetes bejelentkezés nélkül valahová... asszem ahogy öregszem, úgy viselem egyre nehezebben ezeket a helyzeteket - amihez hozzáadódik az alapvető, emberek iránti bizalmatlanságom és a közvetlenségre való alkalmatlanságom. (mert mégsem foghatom a másnaposságra és az aktuális lelkiállapotomra.)
tök furcsa valakit teljes valójában látni, akiről bő három éven át csak hallottál, és pár homályos fotón kaptad el... hát, őszintén szólva minden várakozásomat felülmúlta. kurvaszép lány. (kurvaélet.) alacsonyabb, törékenyebb, fiatalabb, és sokkal erősebb az akcentusa.
egy darab biciklivel érkezett és három pár cipővel ukrajnából, tervei - természetesen - nincsenek... miért is kételkedtem benne, hogy lehet bennünk valami közös?!
de: nem tud főzni!

Címkék: g

Szólj hozzá!

.

engedtessek meg bemasolnom ezt ide:

"The best liars are good because they believe their own lies. The lie becomes imbued with fantasy. A really good liar weaves a web and then gets trapped in it. You may be dealing with such a person now. There is someone out there who is lying to you, but you might not know it just by looking at him or her, or even by talking to him or her. And it may not even be intentional. Some people become so immersed in their lies because of a deep well of insecurity. You may be falling for a lie because you want to believe it. But don't blame the messenger. Keep your objectivity in check, and there's no chance you'll fall for a lie today."

"In the game of dominoes, one quick push of one seemingly insignificant small black rectangle can cause an entire elaborate creation to come cascading down in a rapid spiral of destruction. When something goes wrong, that's often how it feels, especially when you've worked hard on your strategy and it falls apart anyway. But the same thing can happen and result in a good outcome too. You have worked on some goal for quite some time. Very soon one small "push" will change everything for the better."

Szólj hozzá!

.

that he fucking thinks he knows everyfuckingthing fucking better than anyfuckingone.
excuse me fucking ladies and gentlemen, I'm fucking drunk but I'm fucking RIGHT.

Szólj hozzá!

.

egyébként azt álmodtam, hogy havazott, mindent beborított fehérrel, a tuják sem látszottak szinte, puha meleg paplan, volt ablak az átjáró felé is, a ház így még alacsonyabbnak tűnt, ahogy benyelte a hó, a nap szikrázva sütött, és a zsalutáblák kékesszürkés-zöldek voltak. a fürdőben kád volt, a lakásban meleg. a víz befagyott, de az átlátszó jég alatt látni lehetett a víz mozgását.

Szólj hozzá!

.

((összepakoltunk, takarítottunk, lezárták, és irány a ház. könnyű út, ismerős kanyarok, fények, illatok. nagyon kellett pisilni, első dolgom volt amint beértem a kertbe, hogy a tuják mögé guggoljak. hangot adva megkönnyebbülésemnek már húzom fel a nadrágot, amikor átköszön a szomszéd 'szia orsika, hallottam a hangot, te jöttél?' igen, én. villany fel, víz megnyit, kellemesen füstös vaníliaillat a lakásban és meleg. megrakom a kályhát, az órára nézek ejj elérem a vonatot és a harangszót is! aztán gondolkodom, beüljek a kocsmába? de csak a csajok vannak ott, inkább nagyívben továbbsétálok. fel, le, vissza a strandra. áhh, mindegy, küldök egy üzenetet, abból baj nem lehet 'mizu?' rosszkedv. 'megiszunk egy sört?' 'aha' 'akkor öt perc múlva a kocsmában' immár hivatalos az invitáció, úgyhogy beülhetek. igazából ki, mert annyira jó az idő. nem adnak cigit, kurvák, marad a sör magában. megjön andrea is, és a rokikutyás motoros. majd berobban fürtös.)) virág és házi barnasör ajándékba, aztán zárás után a részeg késztetés a gyaloglásra először a strandig, majd onnan végig a kivilágítatlan bicikliúton le a szabadstrandra, fel a lépcsőn, át a kis közökön, vissza le a felüljáróhoz, a strandra, és végül fel a főutcán... haza. rózsaszín volt a hold és hatalmas. "alhatok nálad?" persze, csak ne kérdezd meg... :)

négy nap alatt többminden történt, mint négy év alatt. és most próbálom meggyőzni magam, hogy

dehogy.

dehogynem.

pénteken kiveszik a kerítést. tidikét elhagyta az asszony a gyerekkel együtt. zajlik az élet(em) nélkülem.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása